Зареждане

Maldonado: Очаквам оспорван двубой с Emelienaneko

Maldonado: Очаквам оспорван двубой с Emelienaneko
Публикувано на: Юни 13, 2016 в 12:00 ч
 
Голяма част от феновете и медиите смятат, че Fabio Maldonado няма да бъде нищо повече от жертвено агне, когато той се изправи срещу легендарния Fedor Emelianenko на Eurasian Fight Nights на 17 юни в Санкт Петербург.

Maldonado разговаря с медиите преди предстоящия сблъсък, разкривайки част от мислите си преди боя с Fedor. 


“Очаквам оспорван двубой. Повечето ми притеснения са свързани със стойката, а не със земята. Когато се бих със Stipe Miocic, повечето хора казваха “внимавай, той ще те свали на пода”. Ако ме свали на земята, боят продължава. Занимавал съм се с джиу-джицу през целия си живот. Мисля, че Fedor е по-силен и по-бърз от мен, но мачът ще продължи, дори да съм свален на земята”.

“Смятам, че съм по-добър боксьор от него. Не смятам да се правя на скромен, казвайки, че той се боксира по-добре от мен. Не трябва да правя грешки на ранен етап в срещата. А под грешка имам предвид да бъда ударен наистина силно, а не да бъда свален на земята. Това също би било грешка, но по-малка такава. Наясно съм с възможностите му на пода, но да бъда повален с удар е далеч по-лошо, отколкото да бъда свален на земята. Трябва да започна добре. Той може да те нокаутира със само един удар, поради което трябва да бъда внимателен в играта на стойка”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес