Зареждане

Колко ще заработят Conor и Floyd, ако излязат един срещу друг?

Колко ще заработят Conor и Floyd, ако излязат един срещу друг?
Публикувано на: Април 20, 2017 в 10:36 ч
 
Президентът на UFC Dana White сподели своето мнение по върпос, който често се дискутира в публичното пространство, а именно - колко пари биха спечелили Conor McGregor и Floyd Mayweather, ако се срещнат на боксовия ринг?


Говорейки в шоуто The Herd със Colin Cowherd, Dana White даде някои интересни детайли около развитието на цялата ситуация.

“Мисля, че в следващите няколко дни ще говорим с екипа на McGregor, а след това ще говорим и с хората на Mayweather, за да видим какво ще се случи”, посочи White.

Попитан колко биха могли да заработят двамата бойци, шефът на UFC отвърна:

“Това зависи от начина, по който двубоят се продаде. Ако това се случи толкова добре, колкото си мисля, Floyd ще заработи около 100 милиона долара, а Conor - около 75 милиона”.

Това е далеч повече от 25-те милиона, които Dana White бе предложил на Floyd Mayweather, който от своя страна го не нарекъл “шибан комедиант”.

“От гледна точка на страната на Conor, всичко е добре. Сега трябва да намерим решение и със страната на Floyd. Обещах на Conor, че ще направя всичко по силите си, за да може това да се случи. Нека видим какво ще успея да направя”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес