Зареждане

Кои са 23-те известни личности със собственост в UFC?

Кои са 23-те известни личности със собственост в UFC?
Публикувано на: Януари 14, 2017 в 16:00 ч

През 2016 UFC бе продадено от Zuffa на холивудската компания Williams Morris Edndeavor (WME) за шеметните 4 милиарда долара.

Zuffa първоначално закупува UFC от SEG за 2 милиона през 2001, така че печалбата е меко казано огромна. WME начело с управителя Ari Emanuel (на снимката горе) получи подкрепа от някои известни личности, за да съберат парите.

В следното видео ще видите кои са тези личности и какво дялово участие имат в организацията, макар че точните суми не са съвсем ясни. Някои от имената може и да ви изненадат.

Сред най-големите инвеститори са тенисистките Serena и Venus Williams, които са дали 50 и 75 милиона всяка.

В топ 5 е и актьорът Sylvester Stallone, чието участие е логично, имайки се предвид че целия му живот е свързан с интереса му към бойните спортове. Същото важи и за Mark Wahlberg, който е на 4-то място в списъка. На 5-то място е тенисистката Maria Sharapova, която има 35 милиона доларово участие в UFC.

Има и доста изненадващи имена в списъка като например Trey Parker от South Park, водещите Jimmy Kimmel и Conan O'Brien, Flea и Anthony Kiedis от рок-групата Red Hot Chili Peppers, както и Tom Brady, Ben Affleck и Rob Dydrek.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес