Зареждане

Кога ще е двубоят за титлата между Alistair Overeem и Junior dos Santos?

Кога ще е двубоят за титлата между Alistair Overeem и Junior dos Santos?
Публикувано на: Януари 4, 2012 в 09:09 ч

Alistair Overeem победи Brock Lesnar в главната среща на състезанието по смесени бойни изкуства UFC 141: "Lesnar vs. Overeem" на 30-ти декември в Лас Вегас, Невада.

По този начин холандеца се превърна в претендент номер 1 за титлата в тежка категория на UFC. По пътя му обаче има една пречка наречена Junior dos Santos.

Според президента на UFC Dana White, "Cigano" е готов за този двубой, но всички ще трябва да изчакаме до лятото за да видим този двубой.

Ето какво заяви White относно предстоящия сблъсък:

"Наистина бях впечатлен от Overeem – доста време говорих за него и то не много приятни неща, но сега си взимам думите назад. Без съмнение, той е в тройката на най-добрите бойци в тежка категория на ММА. Junior dos Santos ще се бие с Alistair Overeem, да се надяваме през лятото. dos Santos е готов за този двубой, но Overeem иска почивка. Гарантираме ви, че този двубой ще бъде нещо невиждано.".

Доста интересно е изявленеито на White, че Overeem иска почивка, след като "Demolition Man" трябваше да се изправи срещу победителя от Cain Velasquez и Junior dos Santos, но не искаше да чака толкова време и избра да се бие срещу Lesnar. 

    

 overeem dos santos mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес