Зареждане

Kim Couture срещу Lina Kvokov на 15-ти ноември

Kim Couture срещу Lina Kvokov на 15-ти ноември
Публикувано на: Ноември 3, 2008 в 14:54 ч



Strikeforce обяви, че Kim Couture - жената на шампиона в тежка категория на UFC Randy Couture - ще излезе срещу Lina Kvokov в предстоящото издания на MMA турнира на 21-ви ноември в San Jose, Calif.

Това ще бъде втория професионален двубой на Couture, която изгуби първия си двубой срещу Kim Rose със съдийско решение.

"Загубата в тази среща е едно от най-хубавите неща, които са се случвали. Това напълно ме промени като боец. Сега правя нещата доста различно. Накара ме да науча, че трябва да бъда агресора, иначе ще бъда наранена."

Couture тренира при най-добрите треньори в света на смесените бойни изкуства (MMA), включително при мъжа си Randy, който е треньор по борба, Robert Drysdale, който преподава джу-джицу и Gil Martinez и Ray “Sugarfoot” Sefo, които я тренират в стойка.

kim couture mma mixed martial arts


Всички тези имена карат Couture да се чуства много по-уверена преди двубоя.

"Планирам да покажа колко добре съм усвоиля MMA уменията в този двубой. Ще бъда по-агресивна и по-експлозивна. Няма как да се развие двубоя към нещо, за коте не съм тренирала, защото мисля че имам най-добрите треньори с мен."

Опонентката и също прави втората си професионална среща в MMA. Дебютът и завърши със загуба от Tamara Parks с armbar в първия рунд на MMA турнира Fatale Femmes Fighting 4: “Call of the Wild”.

Kvokov тренира MMA от една година, но се чуства доста добре на ринга.

"Доста интересно е, че можеш да пребиеш някого и да ти платят за това. Не мога да си помисля за по-добра професия."

Strikeforce: Destruction е насрочен за 21-ви ноември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес