Зареждане

Kelvin Gastelum готов за война с Anderson Silva

Kelvin Gastelum готов за война с Anderson Silva
Публикувано на: Август 31, 2017 в 08:13 ч

Kelvin Gastelum и Anderson Silva трябваше да се бият на 3 юни в UFC 212, но поради проблеми с допинг теста на Gastelum, двубоят им бе отменен. След като мина 90-дневното му наказание, Kelvin се изправи срещу Chris Weidman в UFC on FOX 25, където загуби със събмишън в третия рунд.

По-рано този месец стана ясно, че двамата с Silva все пак ще се срещнат в Октагона в главното събитие на UFC в Шанхай на 25 ноември.

Това е добре дошло за Kelvin, както и малко изненадващо.
 
"Честно казано съм изненадан, че Silva подписа договора, защото преди това публично бе казал, че няма да излиза да се бие с никой, който идва от загуба.

Мисля, че това ще е добра битка за мен. Имам сила в ръцете си, а Silva няма борцовите умения на Weidman. Не мисля, че ще иска да се бори с мен. Не знам, но съм сигурен че борбата не му е приоритет и ще играе в стойка с мен.

Напълно мотивиран и надъхан съм, особено след последния си двубой. Бях доста разстроен в няколко седмици след това, но после започнах да израствам. Никога не съм искал да стигна до победа, както сега. Никога не съм имал нуждата да се докажа, както в битката ми с Anderson.

Излизам с огън в ръцете и сърцето. Нещо се промени в мен от последната битка насам и ще покажа на света от какво съм направен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес