Зареждане

Jon Olav Einemo срещу Shane Carwin в UFC 131 (Видео)

Jon Olav Einemo срещу Shane Carwin в UFC 131 (Видео)
Публикувано на: Март 24, 2011 в 14:00 ч

Норвежкият ММА боец Jon Olav Einemo, черен колан по жиу-житцу и победител от ADCC 2003, ще бъде следващият опонент на боеца в тежката категория Shane Carwin, обяви UFC президента Dana White. Двубоят ще се състои в UFC 131 на 11-ти юни в Канада.

Jon Olav стана известен в жиу-житцу средите, след като победи Roger Gracie в категория до 99 кг в ADCC 2003. Einemo има седем MMA двубоя и една загуба с решение от Fabrício Werdum

Carwin (12-1) спечели временната титла в категорията, след като победи с нокаут в първия рунд Frank Mir през месец март 2010 година, но не се е бил откакто загуби пояса от тогавашният шампион Brock Lesnar, в двубой, състоял се през месе юли.

Припомняме, че само преди няколко месеца, Jon Olav Einemo гостува и в България в качеството си на треньор на Любо Симеонов, който от своя страна дебютира като ММА боец в турнира Maxfight 18, побеждавайки една от легендите в смесените бойни изкуства, Gary Goodridge.

Основният двубой в UFC 131 ще бъде между треньорите от шоуто The Ultimate Fighter 13 и претендентите в тежката категория Brock Lesnar и Junior Dos Santos, като това издание на турнира ще включва още и двубоите Mark Munoz срещу Demian Maia и Mac Danzig срещу Donald Cerrone.

 

Видео с последната ММА победа на Einemo:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес