Зареждане

Jon Jones: Победа в събота ще накара хората да ми простят

Jon Jones: Победа в събота ще накара хората да ми простят
Публикувано на: Юли 25, 2017 в 08:30 ч
 
UFC 214 се задава с пълна сила и това няма да е само бойна карта, в която три титли ще бъдат оспорвани, вечерта също ще бележи завръщането на Jon Jones след години на противоречия и наказания. Първо Jones се замеси в пътен инцидент, след което избяга от местопроизшествието и UFC беше принудена да му отнеме титлата за първи път. Година по-късно той се провали и на тест за наркотици преди UFC 200, което направи Jones единствения шампион в историята на UFC, на който да му бъде отнета титлата два пъти.
 
Сега Jones е готов за своето завръщане и чувства че победа на UFC 214 на 29-ти юли ще изтрие всички лоши новини от съзнанието на феновете.
 
"Последния път се случи нещо наистина лошо, нещо не беше наред, това стана преди две години и мисля, че хората не осъзнават това изцяло", заяви Jones в медийно обаждане преди UFC 214. "През последните две години се чувствах така, сякаш наистина съм вършил правилните неща, за да върна живота си в ред. Платих си за нещата, които бях направил погрешно и тогава се случи ситуацията с блокирането на естрогена и мисля, че ме постави назад, много назад."
 
"Проблемите преди UFC 200 ме върнаха много назад. Аз си прощавах за нещата, които се случиха, и чувствам, че съм направил всичко както трябва, за да върна живота си обратно. Чувствам, че тази победа в събота, ще позволи на феновете да ми простят и почти да забравят за автомобилната катастрофа и да започнат отново да се вълнуват за бъдещето ми", заяви Jones.
 
"Мисля, че спечелването на този колан ще постави всичко в правилната посока, за да си спомним защо съм вълнуващ боец. За да си спомнят защо аз съм един от най-търсените спортисти в този спорт. Много съм развълнуван да спечеля тази битка, за да надвия това, което се случи преди две години и да продължа напред", завърши Jones.
 
UFC 214 ще избухне тази събота (29 юли 2017г.) в Анахайм, Калифорния.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес