Зареждане

Jimi Manuwa е получил зелена светлина за боксов двубой с David Haye

Jimi Manuwa е получил зелена светлина за боксов двубой с David Haye
Публикувано на: Април 30, 2017 в 08:30 ч

Conor McGregor не е единственият UFC боец, който иска да се пробва на боксовия ринг тази година. Боецът в полутежката категория, Jimi Manuwa, който идав след победа с нокаут в първия рунд над Corey Anderson през март, също иска да се боксира - срещу англичанина David Haye.
 
"Говорих с David Haye вчера," каза Manuwa. "Говорих и с Dana White, когато бях във Вегас и на него му хареса статистиката - това което може да докара като приход тази среща. Планираме това да се случи. David Haye вече се е възстановил от контузията си. Правим всичко възможно да организираме този двубой."

Битката между Manuwa и Haye би се вместила перфектно преди евентуалния двубой между Conro McGregor и Floyd Mayweather, който обаче все още не е ясно дали ще се случи. Но това въобще не притеснява "Poster Boy", тъй като той не държи на това.
 
"Напълно възможно е, но ние сме достатъчно известни, за да оглавим собствено събитие в Лондон. Зависи кога двубоят между Conor и Floyd ще се случи. Ако е през септември, мисля че ще е прекалено рано за Haye. Според мен той ще е готов за ноември или декември. Ще видим какво ще се случи, имаме варианти."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес