Зареждане

Jimi Manuwa: Аз съм Mike Tyson на полутежката категория

Jimi Manuwa: Аз съм Mike Tyson на полутежката категория
Публикувано на: Април 21, 2017 в 09:50 ч
 
На боеца от полутежка категория на UFC Jimi Manuwa определено не му липсва самочувствие, особено след доброто му представяне в Октагона в последно време.


Manuwa, който без съмнение разполага с отлични боксови умения, може да се изправи срещу шампиона в дивизията Daniel Cormier, ако бившият такъв Jon Jones не е готов да се бие с “DC” през лятото.

Manuwa от своя страна смята, че той е “Mike Tyson на полутежката категория”.

Той смята, че в момента е по-подготвен да се бие за титлата, отколкото Jones.

“Не искам Jones просто да скочи на линия. Аз се трудя здраво и нокаутирам хората. Вярвам, че заслужавам шанс за титлата. Jon Jones е най-великият на всички времена, но той е аут от вече две години. Мисля, че той ще се нуждае от загрявка, преди да се бие за пояса. Смятам, че той сам е наясно с това”.

“Няма как да оспорваш Jon Jones - той е №1 на всички времена във всички категории, може би заедно с Demetrious Johnson. Но не зная, просто чувствам, че успях да приключа всичките си мачове по впечатляващ начин. Никога не търся съдийско решение. В момента аз съм като Mike Tyson на тази категория. Всички тези хора знаят, че аз съм тежък съперник за тях”, добави британецът.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес