Зареждане

Jean-Claude Van Damme учи братята Diaz как да ритат

Jean-Claude Van Damme учи братята Diaz как да ритат
Публикувано на: Юни 2, 2016 в 08:19 ч
 
Всеизвестен факт е, че екшън звездата Jean-Claude Van Damme е страстен почитател на смесените бойни изкуства, като съвсем наскоро той дори проведе съвместна тренировка с братята Nick и Nate Diaz, давайки им някои ценни съвети. Самите те пък не крият, че именно Van Damme е един от детските им идоли, с когото са израснали.


Съвсем наскоро Van Damme даде кратко интервю пред TMZ, в което говори за смесените бойни изкуства и посоката, по която те вървят. Белгиецът сподели мнение, че голяма част от ММА бойците все още нямат достатъчно добра техника, що се отнася до ударите с крака.

“Искам да науча хората как да имат сила, подвижност и точност, що се отнася до употребата на краката им. Сега това е една голяма бъркотия. Те пропускат ударите си и не могат да пазят баланс. Да благодарим на Господ, че поне са добри в джиу-джитсу. Ако мислите, че в момента бойците в UFC са добри, изчакайте още пет години, когато ритниците ще навлязат и ще има такива, каквито имаше в старите времена. Такива като на Bill Wallace. Потърсете Bill Wallace в Google. Тези момчета бяха невероятни, но им трябваха години”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес