Зареждане

Jackson вероятно ще бъде в ъгъла на Jon Jones

Jackson вероятно ще бъде в ъгъла на Jon Jones
Публикувано на: Февруари 8, 2012 в 16:09 ч

Легендарния ММА треньор Greg Jackson има няколко дилеми, които ще му бъдат поднесени в близкото бъдеще. След като Carlos Condit взе временната титла в полу-средната категория, той ще се изправи срещу друг боец, трениран от Jackson - настоящия шампион Georges St. Pierre. Преди това обаче ще трябва да реши дали ще бъде в ъгъла на други свои бойци шампиона в полу-тежката категория Jon Jones или опонента Rashad Evans.

"Трябва да седна и да направя своето решение и това, което е най-добро за отбора. Не го правя за мен, защото лично аз не бих искал да се намесвам и участвам в това. Постоянно се лутам напред-назад, защото не знам кое е най-добре за отбора. Ние приятели ли сме, които тренират заедно? За мен е повече от това. Означава много да си в този отбор и означава още повече да имаш съотборници.

Rashad обаче избяга от това. Не знам, по-скоро съм склонен да застана в ъгъла на Jones сега. Но ще го направя за себе си или за отбора? Не мога да кажа точно. Дори и да е нещо, което не искам да правя, най-накрая може да се окажа в точно в тази позиция
." 

Greg Jackson mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес