Зареждане

GSP: Khabib е най-добрият боец в света

GSP: Khabib е най-добрият боец в света
Публикувано на: Април 21, 2017 в 18:00 ч
 
Легендарният Georges St-Pierre се завръща в Октагона след продължително отсъствие, като той ще се изправи срещу шампиона в средна категория на UFC Michael Bispibg. Все още няма обявена официална дата за техния двубой.


Макар и да не е влизал в битка от почти четири години, “Rush” е на мнение, че в момента се намира в пика на своята кариера. Той иска да се пръсъедини към BJ Penn, Randy Couture и Conor McGregor като единствените бойци, притежали на поясите от две различни категории на UFC.

Попитан кой според него е най-добрият pound-for-pound боец на света, GSP заяви, че смята за такъв Khabib Nurmagomedov.

“Всъщност мисля, че най-добрият pound-for-pound боец на света е Khabib Nurmagomedov. Винаги съм го казвал. За съжаление, хората не винаги го оценяват достатъчно. Може би защото не е американец, нито пък е някого, който говори глупости, подобно на Conor McGregor. Той е човек, който уважава останалите, който не вдига шум, говорейки.”

“Както съм казвал и за самия себе си, твоето резюме трябва да говори само. Той все още е непобеден, като е побеждавал всичките си съперници до момента. Съжалявам, че мачът му с Ferguson пропадна. Щеше да бъде невероятен двубой.”

GSP призна, че не би могъл да слезе до лека категория, за да изпробва уменията си срещу Khabib.

“Наистина харесвам Khabib. Би било лудница да се бия с него. Освен него, на 155 паунда са още Conor и Tony Ferguson. Аз самият обаче не зная какво ще правя. Ако победя Bisping, може и да остана на 185. Може и да предизвикам някого на 170. Но заради начина, по който е изградено тялото ми, не бих могъл да сляза до 155. Би било твърде трудно да сваля тези килограми”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес