Зареждане

Gleison Tibau зоби и урината му свети в тъмното

Gleison Tibau зоби и урината му свети в тъмното
Публикувано на: Февруари 11, 2015 в 19:15 ч

Боецът от World Series of Fighting, Andrew McInes не пести хапливи сравнение за ветеранът от леката категория на UFC, Gleison Tibai, който не спира да трупа победи.

"Andrewconda" ще се бие с освободения от UFC, Cody McKenzie този петък, по необяснима причина нападна Tibau във връзка със стероидите, макар че бразилецът и до ден днешен не е давал положителна допинг проба.
 
"Дайте им да се назобят. И без това го правят. Нека не водим битка, която не може да бъде спечелена. Оставете ги да се избият. Нека двигателите им изгорят още на петия двубой в кариерите им. Това прави нещата по-лесни за мен. Единственият боец, който взима стероиди отдавна и има дълга кариера е Gleison Tibau, но той е изключение от правилото. Той от дълго време е в UFC и е чист стероидаджия. Гарантирам ви, че урината му свети в тъмното. Бил съм в много зали по света и ви гарантирам 100%, че той взима стероиди. Единствения човек, който не взима и съм сигурен в това е Mitch Clark. Сигурен съм, че има и други, но са много малко."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес