Зареждане

Georges St. Pierre е претендента, а Condit шампиона

Georges St. Pierre е претендента, а Condit шампиона
Публикувано на: Септември 28, 2012 в 14:00 ч

Шампиона в полу-средната категория на UFC, Georges St. Pierre, неофициално свали шампионския си колан преди UFC 154, когато ще се изправи срещу временния шампион Carlos Condit на 17-ти ноември в Канада.

"Имам две предизвикателства в един двубой. Бия се срещу най-опасния си съперник, най-добре завършеният ММА боец, няма съмнение в това. Освен това идвам от дълъг период неактивност. Така че това са две предизвикателства в едно. Но като истински боец, като топ претендент, не искам нищо друго освен двубой за титлата с шампиона, Carlos.

В моя договор пише, че трябва да защитавам титлата си всяка година, а не успях заради контузии. Така че за мен истинския шампион в Carlos Condit и зависи от мен дали ще му взема титлата. Така виждам нещата. Не ми е нужно да загубя двубой, за да променя графика си на тренирвки и да стана по-добър. Трябва ми да остана на върха в играта. Това успях да го направя по време на почивката. Имах време да премисля много неща.

Докато не го победя аз не съм официалния шампион. Това е нагласата ми преди двубоя. На 17-ти ноември ще сме двамата в клетката. Нека по-добрия да победи."

St. Pierre спечели последните си 9 професионални двубоя, които включват победи над Josh Koscheck, Matt Hughes и BJ Penn. Последната му загуба е от Matt Serra в UFC 69 през април 2007-ма.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес