Зареждане

Frankie Edgar: Germaine de Randamie избяга от страх

Frankie Edgar: Germaine de Randamie избяга от страх
Публикувано на: Юни 5, 2017 в 10:00 ч
 
Изглежда, че бившия шампион на UFC в лека категория Frankie Edgar бързо се е превърнал в голям фен на Cris Cyborg. Edgar не само наскоро защити Cyborg за удара й над Angela Mangana по време на UFC Fighter Retreat, но 35-годишният ветеран сега критикува и шампионката в свръхлека категория Germaine de Randamie за отказа й да се бие срещу бразилката.
 
"Това е страх. USADA е в сила сега", каза Edgar по време на интервю за MMA Fighting. "Освен това аз щях да се бия независимо от това дали използват стероиди или не. Аз съм боец и затова се захванах с този спорт. Предполагам, че тя има различни планове, все пак."
 
В последно време Cyborg e подробно тествана от Американската антидопингова агенция (USADA) и е готова да се бие. De Randamie пък през по-голямата част от кариерата си се е състезавала в категория петел, но сега е носител на титлата в свръхлека категория и трябва да защити колана си.
 
"Това е лудост. Тя просто не иска да се бие със Cyborg", заяви Edgar. "Това се случва, страх я е. При по-леките тя също не се справя много лесно. Ако бях на нейно място щях поне да се бия в още една битка за титлата. Никога не се знае, може да не получиш шанс да го направиш отново."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес