Зареждане

Frank Mir задържан в Бразилия заради патрони в багажа му

Frank Mir задържан в Бразилия заради патрони в багажа му
Публикувано на: Февруари 20, 2015 в 09:06 ч

Frank Mir е бил задържан при пристигането си в Бразилия от местната полиция, тъй като на летището в багажа му са били открити патрони за огнестрелно оръжие.

Mir не говори португалски, а полицаите не са говорили много добър английски, затова при такъв малък гаф, боецът лесно се е натъкнал на проблем.

На летището той е бил запитан дали е полицай. Той им е казал, че е от Лас Вегас, където ходи на стрелбище и случайно е забравил патроните в дрехите си.
 
"Първият, с когото разговарях, се паникьоса. Каза, че трябва да се обади на полицията. Междувременно се разбрах с мениджъра на летището, като и обясних за цялата ситуация и тя каза 'Нека го забравим това. Станала е грешка и ви разбирам'. Но този първия избяга с паспорта ми. Огнестрелните оръжия са забранени в Бразилия и той доста се е поуплашил."

Колкото повече Mir чакал, толкова повече се притеснявал какво може да стане. Затова решил да се обади на човека, който може да се справи с този проблем - президентът на UFC, Dana White.

"Те бяха доста небрежни с мен, тъй като имах достъп до телефона си. Не исках да се обаждам на жена си, защото тя щеше да се паникьоса. Знаех на кой трябва да се обадя, за да разреши проблема и да ми спести много телефонни разговори."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес