Зареждане

Fitch, Wellisch и Aurelio изхвърлени от UFC

Fitch, Wellisch и Aurelio изхвърлени от UFC
Публикувано на: Ноември 21, 2008 в 00:27 ч

 

Претендента за титлата в полу-средна категория Jon Fitch, беше освободен от UFC днес, след като е отказал да подпише споразумение за съгласие и предоставяне правата върху неговият образ, с цел използването му във видео игри.

Jon Fitch

Боеца в тежката категория Christian Wellisch, също бе освободен от UFC, след отказ за подписване на същото споразумението.

 

Fitch, бе планирано да се изправи срещу Akihiro Gono в UFC 94: St Pierre vs Penn 2 на 31-ви януари, a за последно беше видян в действие през август в UFC 87: Seek and Destroy, когато загуби от шампиона на UFC в полу-средна категория Georges St Pierre, чрез единодушно решение.

 

Wellisch бе спечелил две борби над Anthony Perosh и Scott Junk, преди да загуби от Shane Carwin в UFC 84: Ill Will през май.

 

Според доклада, всички останалите бойци, които откажат да подпишат споразумението, могат също да бъдат освободени от UFC.

 

Допълнително, различни източници в ММА средите съобщават, че Marcus Aurelio, също е бил освободен от UFC, но неговото освобождаване, може би е в резултат на повече пасивната му игра в осмоъгълника.

ММА новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес