Най-големият сайт за бойни спортове

       

Елитни боксьори отказват да помагат на McGregor заради случката с Paulie

Елитни боксьори отказват да помагат на McGregor заради случката с Paulie
Публикувано на: Август 12, 2017 в 11:00 ч
 
Едни от най-добрите боксьори в света отказват да тренират с шампиона на UFC Conor McGregor, заради начина, по който Paulie Malignaggi беше третиран от McGregor.
 
Според Malignaggi, един от хората, които са отказали на McGregor е бившия боксов шампион Andre Berto. Той отказал да тренира ирландеца за професионалния му дебют в бокса, заради случилото се между McGregor и Malignaggi.
 
Malignaggi се присъедини към тренировъчния лагер на McGregor като негов спаринг партньор, но напусна лагера след само няколко сесии, след като не хареса начина, по който бил третиран. Malignaggi беше разочарован от снимките, които бяха пуснати в социалните мрежи от страна на екипа на ирландеца, в които Paulie е на земята, а Conor се смее над него.
 
"Говорих с Andre Berto. Andre трябваше да отиде там и да се боксира в събота, но той промени решението си, след като видя какво се случи с мен", заяви Malignaggi в последното си интервю.
 
 
Berto е последният боксьор, който се бие с Floyd "Money" Mayweather и би могъл да бъде много полезен за McGregor, докато той се готви за среща с боксовата легенда.
 
"Той ще има проблеми да намери каквато и да било помощ в бокса, защото подлите му тактики, подлите му способности, вече не изглеждат като случайно съвпадение", заяви Malignaggi.
 
Битката между Mayweather и McGregor ще се състои на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Ali Abdel Aziz: Conor McGregor не заслужава битка за титлата

Ali Abdel Aziz: Conor McGregor не заслужава битка за титлата
Мениджърът на Khabib Nurmagomedov, Ali Abdel Aziz никога не е харесвал бившия шампион в лека категория Conor McGregor.
Новини » юни 20, 2018 (0)
цялата новина

Khabib Nurmagomedov: Ще унищожа Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov: Ще унищожа Conor McGregor
С всеки изминал ден напрежението се покачва и слуховете за битка между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor започват да се увеличават.
Новини » юни 19, 2018 (55)
цялата новина
Мнения в Facebook