Най-големият сайт за бойни спортове

       

Елитни боксьори отказват да помагат на McGregor заради случката с Paulie

Елитни боксьори отказват да помагат на McGregor заради случката с Paulie
Публикувано на: Август 12, 2017 в 11:00 ч
 
Едни от най-добрите боксьори в света отказват да тренират с шампиона на UFC Conor McGregor, заради начина, по който Paulie Malignaggi беше третиран от McGregor.
 
Според Malignaggi, един от хората, които са отказали на McGregor е бившия боксов шампион Andre Berto. Той отказал да тренира ирландеца за професионалния му дебют в бокса, заради случилото се между McGregor и Malignaggi.
 
Malignaggi се присъедини към тренировъчния лагер на McGregor като негов спаринг партньор, но напусна лагера след само няколко сесии, след като не хареса начина, по който бил третиран. Malignaggi беше разочарован от снимките, които бяха пуснати в социалните мрежи от страна на екипа на ирландеца, в които Paulie е на земята, а Conor се смее над него.
 
"Говорих с Andre Berto. Andre трябваше да отиде там и да се боксира в събота, но той промени решението си, след като видя какво се случи с мен", заяви Malignaggi в последното си интервю.
 
 
Berto е последният боксьор, който се бие с Floyd "Money" Mayweather и би могъл да бъде много полезен за McGregor, докато той се готви за среща с боксовата легенда.
 
"Той ще има проблеми да намери каквато и да било помощ в бокса, защото подлите му тактики, подлите му способности, вече не изглеждат като случайно съвпадение", заяви Malignaggi.
 
Битката между Mayweather и McGregor ще се състои на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

Свързани Новини

Max Holloway иска реванш с Conor McGregor

Max Holloway иска реванш с Conor McGregor
Шампионът в категория перо Max Holloway не търпи нито една загуба от 2013-та насам.
Новини » декември 12, 2017 (3)
цялата новина

Отборът на McGregor притеснен - върви по стъпките на Jon Jones

Отборът на McGregor притеснен - върви по стъпките на Jon Jones
Conor McGregor се отдаде на забавление след загубата си в боксовия двубой срещу Floyd Mayweather, който се разигра на 26-ти август тази година.
Новини » декември 11, 2017 (27)
цялата новина
Мнения в Facebook