Зареждане

Двама от топ бойците на UFC стават свободни агенти. Какво крие бъдещето им?

Двама от топ бойците на UFC стават свободни агенти. Какво крие бъдещето им?
Публикувано на: Април 11, 2017 в 10:17 ч
 
Двама от водещите бойци на UFC в средна категория стават свободни агенти.


На UFC 210 Gegard Mousasi записа успех с технически нокаут над Chris Weidman, макар и дошъл по крайно противоречив начин, като за него това бе пети пореден успех в Октагона.

Същевременно за “Dreamcatcher” това бе и последен двубой от договора му с UFC. Mousasi заяви, че има желание да парафира нова сделка с компанията, но и не крие претенциите си за по-добро заплащане и шанс да се бие за титлата в скоро време.

И макар холандецът да е склонен да преподпише с UFC, не бива да се подценява възможността той да премине в конкурентна верига. Изключително активни в последно време са от Bellator, които продължават своето разрастване, включително привличайки не малко бивши бойци на UFC.

Друг от бойците на UFC, който скоро ще бъде свободен агент, е граплинг машината Ronaldo “Jacare” Souza. Бразилецът ще се бие с Robert Whittaker на UFC on FOX 24 този уикенд, като и за него това ще бъде последен двубой от контракта.

“Jacare” също не крие, че не е доволен от отношението на UFC към него, най-вече от това, че той продължава да не получава шанс да се бие за титлата в средна категория. Откакто той подписа с UFC през 2013, “Jacare” е с актив от 7-1, налагайки се като един от най-силните бойци в дивизията.

Конкурентите от Bellator вече привлякоха бивши бойци на UFC като Rory MacDonald, Lorenz Larkin, Benson Henderson, Ryan Bader, Chael Sonnen и други. А дали към тях може да се присъедини и някого измежду Gegard Mousasi и Ronaldo Souza?

Оставете своето мнение в коментарите. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес