Зареждане

Douglas Lima и Rory MacDonald се съгласиха да се бият

Douglas Lima и Rory MacDonald се съгласиха да се бият
Публикувано на: Декември 2, 2016 в 09:19 ч
 
Шампионът на Bellator в полусредна категория Douglas Lima и бившият претендент от UFC Rory MacDonald постигнаха съгласие за двубой помежду си през 2017 година.


Rory предизвика Lima в социалната мрежа Twitter, а Lima прие предизвикателството. Той също така се съгласи да изчака MacDonald, докато той е готов да се бие отново.

“Срещу кого и кога? Срещу кого искаш да се биеш в следващия си двубой? Защото аз се подготвям за месец юли 2017. Изборът е твой, шампионе”, написа MacDonald, а Douglas Lima му отвърна: “Лекувам някои малки контузии. Ще бъда готов през април, но съм готов да те изчакам. Нека го направим”.

“Много съм щастлив да чуя това! Всичко най-добро с възстановяването. Благодаря за възможността”, отвърна от своя страна Rory MacDonald.

Като цяло можем да кажем, че това бе една много възпитана и позитивна размяна на реплики в социалната мрежа между двамата бойци.

Douglas Lima отново спечели титлата на Bellator в полусредна категория на 10 ноември, постигайки нокаут над Andrey Koreshkov. В предишния си двубой той победи Paul Daley.

Rory MacDonald от своя страна е в серия от две поредни загуби, но той все още не е записал дебют в Bellator, откакто подписа с веригата, напускайки UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес