Зареждане

Don Frye откача - или може би не?

Don Frye откача - или може би не?
Публикувано на: Юни 12, 2014 в 09:15 ч

Don Frye е един от пионерите в ММА и емблематична личност от ранните години на UFC и PRIDE.

С двубоите си в клетката и на ринга, Frye си изгради имидж на мъжкар и истински боец. За справка мое да видите епичните му срещу с Ken Shamrock и Yshohiro Takayama.

Въпреки, че сега не се състезава, Frye намира място в медиите заради пиперливия си език и острите си изказвания.

Откача ли ММА легендата или уцелва право в десетката със следните четири изказвания, които направи в последните си интервюта? Преценете сами и споделете вашето мнение в коментарите под публикацията.
 
 

Don Frye за забранените суплементи и стероиди

 
"Не, не мисля, че това е проблем, все пак става въпрос за бой, мамка му. Ако ще се биеш, бий се. Кой го интересува какво взима опонента ти. Няма значение. Излез и се бий... Ако настояваш да се прави допинг тест на противника ти, значи не си боец. Това е. Ако настояваш за допинг тест, значи искаш правителството да се погрижи за опонента ти вместо теб и това са глупости. Не си боец. Стой си на дивана при жена си. Сложи си престилка и направи курабийки. Ако с истински боец, не би трябвало да ти пука."
 
 

Don Frye за женския ММА

 
"Мисля, че е страхотен, защото... жена ти се прибира, започва да те дразни. Сещате ли се (удря с юмрук дланта си). Бум! Обажда се на полицията, а ти им казваш 'Не, тя е ММА състезателка, тя си дойде у дома със синината под окото!"
 
 

Отново за женския ММА

"Винаги ми е харесвало да гледам бъбриви жени да бъдат пребивани."
 
 

Don Frye за съвременните ММА бойци

 
"Мисля, че те са сбирщина лигльовци... трябва да носят дамски чанти, а част от тях се лакират, за какво става въпрос? Те трябва да си слагат грим и червило и да обикалят насам-натам по токчета. Ама те и без това вероятно го правят през по-голямата част от времето, когато са на тренировки."

А най-откаченото нещо, което Frye наскоро направи е, че обръсна емблематичния си мустак, което го преобрази до неузнаваемост.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес