Зареждане

Dillashaw разкри защо мисли, че Garbrandt не е контузен

Dillashaw разкри защо мисли, че Garbrandt не е контузен
Публикувано на: Юни 15, 2017 в 15:00 ч
 
Cody Garbrandt се оттегли от битката си за UFC 213 срещу TJ Dillashaw поради контузия в гърба, но бившия шампион в категория "петел" не е убеден, че това е истина.
 
За травмата на Garbrandt беше съобщено преди няколко седмици. След това, шефът на UFC Dana White съобщи, че битката най-вероятно ще падне, защото изпратили Garbrandt в клиника в Германия, но леченията, очевидно не са работили по начина, по който са очаквали.
 
Е, наскоро Dillashaw беше гост в предаването "Fight Society" и намекна, че Garbrandt всъщност не е контузен. Когато от шоуто поискаха да обоснове коментара си, Dillashaw отговори така:
 
"Това е просто така, защото съм го виждал да се напива и да се бори с приятелите си наоколо, докато гърбът му е контузен и би трябвало да е на рехабилитация.", заяви Dillashaw. "Имаше един публикации, на които бях отбелязан в социалните мрежи, на които той се напиваше и се бореше напълно сериозно с приятеля си Danny Castillo."
 
"Ако сте контузен и не можете да вземете участие в битка за титлата, вероятно трябва да правите някаква рехабилитация", добави Dillashaw.
 
Сега, ако това е вярно, изглежда малко странно, че Garbrandt се бори, докато има проблем с гърба. Но много от нас, да бъдем честни, сме взимали много лоши решения, когато сме подпийнали. 
 
Сега също би било интересно дали UFC ще направят някакво проучване по този случай, след подобни обвинения, които вървят с факти към тях. Разбира се, професионалните отбори не искат да чуят, че нападателят им си е играел футбол, когато се предполага, че има контузия в крака.
 
Garbrandt настрана, Dillashaw продължава да води кампанията си, за да стигне до среща с шампиона в категория "муха" Demetrious Johnson. До сега обаче няма напредък по този случай, тъй като "Mighty Mouse" стои на позицията си и отказва да приеме този мач.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес