Зареждане

Diego Sanchez: Ползвах медицинска марихуана и можех да умра

Diego Sanchez: Ползвах медицинска марихуана и можех да умра
Публикувано на: Април 20, 2017 в 15:19 ч
 
Употребата на т.нар. “медицинска марихуана” вече е легализирана в някои от американските щати.


Не са малко случаите, които пациенти са споделяли, че са почуствали сериозно подобрение в следствие употребата на медицинска марихуана.

Боецът от UFC Diego Sanchez обаче разкри нещо далеч различно. Той поясни, че след като си е извадил разрешително за употребата на медицинска марихуана и е експериментирал с употребата й за няколко месеца, той дори е бил близо до смъртта.

“Свлякох се на земята и почувствах нещо в областта на сърцето ми. Не беше нещо като мускулна травма, беше нещо вътрешно… просто легнах на земята и си казах - “това ще бъде за тази седмица”.

“В момента, в който легнах на пода, вече знаех, че всичко е в следствие на медицинската марихуана”.

Боецът разкри, че по време на тренировката си е бил под влияние на медицинската марихуана, като той е почувствал сърцебиене и може би недостиг на кислород.

“Това, което се случи, беше сериозно. Чувствах, че нещо се случва и бях много, много ужасен. Бях уплашен, че мога да умра или нещо подобно.”

“Моите дробове бяха афектирани. Когато това се случи, експериментирах с медицинската марихуана и наистина ми хареса. Не искам да давам оценки, но казвам, че медицинската марихуана не е за всекиго и определено не е за мен”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес