Зареждане

Диего Санчез загуби в кървава баня от Остин Траут в BKFC

Диего Санчез загуби в кървава баня от Остин Траут в BKFC
Публикувано на: Февруари 18, 2023 в 14:00 ч
Участникът от Залата на славата на UFC Диего Санчез се би здраво в дебюта си в бокса с голи ръце, но бившият шампион на WBA по бокс Остин Траут беше твърде голямо изпитание за него.

На събитието на BKFC Knucklemania 3, което се проведе в петък в Tingley Coliseum в Albuquerque, N.M., Санчез продължи легендарната си кариера в бойните спортове, като опита нов за него правилник. Въпреки усилията на Санчез, Траут, който също правеше дебюта си в BKFC, спечели чрез лекарско спиране в четвъртия рунд.

Санчез започна битката с бързо темпо, но Траут плавно се отдалечи от първоначалните атаки, показвайки, че няма да бъде въвлечен в ранна размяна на удари. Оттам Траут се насочи към удари в тялото, докато Санчез не успяваше да уцели добре бившия шампион по бокс.


В началото на втория рунд Санчез се втурна напред с удари, този път с по-голям успех. Въпреки това, след първите няколко размени, Траут успя да си върне контрола над битката.

С кръв, течаща от аркади по лицето му, Санчез продължи да натиска напред в третия рунд. Движенията с главата на Траут продължиха да са ефективни през целия рунд, избягвайки по-тежките удари от ММА ветерана.


Първият нокдаун от битката ще дойде в четвъртия рунд. Траут нацели опонента си с лявата ръка, която прати Санчез на тепиха. Траут продължи да се нанася удари, които отваряха аркади и покриха лицето на Санчез в кръв. Траут подкани рефера Дан Мираглиота да провери опонента му.

Битката беше прекъсната, за да бъде извикан лекарят край ринга, който реши, че битката трябва да бъде спряна поради големите поражение по лицето на Санчез.

След обявяване на победителя шампионът Луис Паломиньо се появи на ринга загатвайки възможен двубой между него и Траут.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес