Зареждане

Derrick Lewis: Werdum избра мен за UFC 216, защото мисли, че съм по-слаб от Hunt

Derrick Lewis: Werdum избра мен за UFC 216, защото мисли, че съм по-слаб от Hunt
Публикувано на: Август 23, 2017 в 10:00 ч
 
Derrick Lewis се завърна след краткотрайното си пенсиониране от света на смесените бойни изкуства, което обяви след загубата от Mark Hunt по-рано тази година, за да приеме битка с Fabricio Werdum, която ще се състои на UFC 216 на 6-ти октомври в Лас Вегас. 
 
Това не се хареса на Hunt, който апелираше за битка с "Vai Cavalo", но UFC реши да даде шанс на "The Black Beast" да се изправи срещи джу-джицу специалиста. Този ход накара "Super Samoan", който се насочи към социалните мрежи, за да заяви на Werdum, че е "мръсно страхливо куче".
 
 
Според Lewis, Werdum е избрал да се бие с него, защото мисли, че битка с него ще бъде много по-лесна, отколкото такава срещу Hunt.
 
"Бях изненадан, защото чух, че Mark Hunt поиска битка с Fabricio, но той отвърна, че не иска да се бие с него. Предполагам, че същата седмица ме повикаха и казаха, че Fabricio иска да се бие с мен. Той ме избра. Предполагам, че си мисли, че аз съм по-лесния противник, заради начина, по който се представих срещу Mark.", заяви Lewis.
 
Все пак, Derrick не приема това като неуважение, тъй като е свикнал да бъде подценявам като ММА боец през цялата си кариера.
 
"Няма значение, подценяват ме през цялата ми кариера. Момчетата не вярват в моите умения. Не ме интересува. Ще изляза там и ще му покажа какво мога.", добави Lewis.
 
 
Макар и "The Black Beast" да не е показал всичките си умения в Октагона, нокаутьорската му сила е повече от достатъчна, за да го изстреля нагоре в класацията в тежка категория.
 
Що се отнася до Hunt, той бе оставен да "танцува" с Marcin Tybura в основното събитие на UFC Fight Night 121 на 18-ти ноември в Сидни, Австралия.
 
И кой знае, може би победителите от тези две срещи ще се изправят един срещу друг, ако приемем, че страхът не е фактор.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес