Зареждане

Demetrious Johnson: Никой дори не знаеше, че ще се бия

Demetrious Johnson: Никой дори не знаеше, че ще се бия
Публикувано на: Април 18, 2017 в 16:05 ч
 
Шампионът на UFC в категория “муха” Demetrious Johnson изравни знаменит рекорд на Anderson Silva и защити за десети пореден път титлата си, побеждавайки бразилеца Wilson Reis.


Успехът на “Mighty Mouse” обаче бе помрачен от не особено големия комерсиален успех на събитието, което успя записа негативен рекорд в историята на сериите с едва 1.74 милиона зрители.

Johnson обаче посочи, че ни най-малко това не го интересува.

“Ако не ви харесва това, което направих в събота вечер, ако не ви харесва как един бял колан, който никога не е участвал в турнир по джиу-джицу, прилага събмишън на черен колан, това си е ваша работа. Вече не смятам да се защитавам”.

Мишока посочи, че двубоят му с Wilson Reis дори не е бил рекламиран от страна на UFC.

“Влязох в Twitch и попитах всички, дали някога изобщо са видели реклама на двубоя ми. И всички отговориха с “не”. Само един каза, че е видял реклама в YouTube канала на UFC. Аз им отговорих “това е окей, аз също не видях нито една реклама”.

Той призна, че за първи път е видял реклама на мача си една седмица преди датата за него.

“За първи път видях реклама на мача си на UFC 210 - една седмица преди него. Дори в собствения ми град никой не знаеше, че се бия, защото не бяха видели нито една реклама на събитието”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес