Зареждане

Dave Bautista просто се забавлява, не търси договор с UFC

Dave Bautista просто се забавлява, не търси договор с UFC
Публикувано на: Октомври 9, 2012 в 17:53 ч

Една от най-известните кеч звезди, Dave Bautista направи успешен дебют в ММА преди броени дни, но голяма част от феновете са доста скептични към новото му поприще. Но неговия бивш колега, CM Punk го защити от нападките и заяви, че феновете просто трябва да му дадат време за да покаже целия си потенциал.

Bautista стана третата звезда на кеча, която решава да се прехвърли от Кеча към смесетените бойни изкуства (ММА). Преди него това направиха Brock Lesnar и Bobby Lashley.

След месец подготовка и очакване, Bautista направи своя дебют в Клетката в събота (6-ти октомври,  2012 г.), като успя да победи Vince Lucero чрез ТКО по време на ММА състезанието CES 12: "Real Pain".

Победата не беше една от най-впечатляващите, но доста важна.



Според бившия му колега от кеча CM Punk, неговия приятел просто се забавлява с всичко това и не търси финансови облаги. Ето какво заяви Punk в  предаването "The MMA Hour":

"Мисля, че това решение е страхотно. Dave просто иска нови предизвикателства. Искаше да се бие в ММА, било и само веднъж, но го искаше. Той е човек, който влага всичко в двубоя. Всичките критики към него изобщо не са уместни. Не иска тлъст договор с UFC, а просто да се забавлява. Не използва своето минало на звезда от Кеча. Просто се бие, защото иска нови предизвикателства.".
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес