Зареждане

Dana White защити Ronda: Тя построи тази къща

Dana White защити Ronda: Тя построи тази къща
Публикувано на: Февруари 9, 2017 в 12:00 ч
 
Президентът на UFC Dana White наскоро сподели мнение, че надали Ronda Rousey ще се завърне отново в Октагона след претърпения нокаут от шампионката Amanda Nunes на UFC 207.


Ronda претърпя поражение за по-малко от минута, като мнозина, включително и White, очакват тя да сложи край на кариерата си.

Междувременно Rousey получи не малко критики след представянето си срещу Nunes, но Dana White отново защити публично бившата шампионка.

“Тя си скъса задника от работа за този спорт, за тази компания и за жените в нея. Тя наистина се скъса от бачкане. Никога не съм имал друг боец, който да работи с публичността си по начина, по който го прави тя. Тя направи и много пари. Зная, че за нея това няма значение. За нея заветът й е по-важен от всичко друго. Но знаете ли какво, понякога не можем да имаме всичко. Нека бъдем ясни - тя построи тази къща. Тя наистина го направи”.

“Грижа ме е за нея повече от човешка гледна точка, отколкото като боец. Сигурно сте прочели глупостите в пресата - “UFC има проблем, тяхната златна гъска…” Ronda не е шибана златна гъска, тя е човешко същество. И е много добър мой приятел”, добави Dana White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес