Зареждане

Dana White: Оттеглянето на Amanda Nunes беше почти изцяло на психическа основа

Dana White: Оттеглянето на Amanda Nunes беше почти изцяло на психическа основа
Публикувано на: Юли 9, 2017 в 15:34 ч

Според президентът на UFC, Dana White причината поради която шампионката Amanda Nunes се оттегли от битката си с Valentina Shevchenko 4 часа преди събитието е била почти изцяло само в главата на бразилката.

Nunes е шампионка в категория перо, но трябваше да се оттегли от защитата на титлата си след като бе приета в болница, заявявайки че се чувства сзле. Медицинските лица обаче са прегледали бразилката и White ни уверява, че не са открили нищо нередно.
 
"По време на кантара тя ми се обади и ми каза, че не се чувства добре. Под въпрос беше дали ще излезе и на кантара. Прегледаха я лекари и казаха, че всичко изглежда в норма.

На сутринта се събудих и тя пак ми каза, че не се чувства добре и че вероятно няма да се бие. Попитах лекарите какво става. От медицинска гледна точка всичко беше наред. Физически тя беше добре - не откриха нищо нередно, но въпреки това тя не се е чувствала добре."

White вярва, че Nunes се е оттеглила предимно заради психиката.
 
"Тя не отказа категорично битката, но каза, че не се чувства добре. Мисля че 90% от това беше на психическа основа.

Повече няма да го правим - няма да имаме главно събитие с Nunes."

White потвърди, че и на двете им е предложена нова дата за двубой в UFC 215. Освен това стана ясно, че Nunes няма да получи хонорара си за UFC 213, докато Shevchenko ще получи 70 000 долара от уговорените 100 000.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес