Зареждане

Dana White: Jon Jones е лъжец

Dana White: Jon Jones е лъжец
Публикувано на: Септември 22, 2012 в 11:13 ч

Президента на UFC, Dana White отново нападна шампиона в полу-тежката категория, Jon Jones, след като боецът заяви, че не е знаел, че UFC 151 ще бъде отменено при отказа му да се бие срещу опонент, различен от контузения Dan Henderson.

"Радвам се, че той го каза. Но не мисля, че би го казал, ако бях и аз там. Днес ще се видим лице в лице и ще си поговорим. Фактът, че не е знаел, че шоуто ще се отмени е лъжа. Казах му, че ако не приеме, състезанието ще бъде отменено.

 Мисля че той прекалено леко приема нещата, а не трябва да е така. Фактът че двубоят беше отменен не е шега. Не е смешно и много хора пострадаха от това. Имаше много косвени жертви при отменянето на шоуто. Ще видим как ще се развият нещата. Мисля, че трябва да е по-сериозен. Не знам дали е засрамен. Очевидно някои фенове се застъпват за него, но той трябав да приема нещата по-сериозно.

Ти си или боец или не. Това е бизнес с двубои. Хората харесват хора, които излизат и се бият срещу всеки, навсякъде, по всяко време. Jon Jones се бие срещу всички най-добри в категорията. Този път обаче малко се отклонихме от правилния път и се надявам да оправим нещата бързо."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес