Зареждане

Dan Henderson ще сложи ръце върху Jones

Dan Henderson ще сложи ръце върху Jones
Публикувано на: Май 10, 2012 в 12:20 ч

"Не се стремим към нищо друго, освен нокаут, но това не е лесно. Hendo ще сложи ръцете си върху него. Ако Jones нямаше това преимущество с дългите си ръце, щеше да е по-лесно, защото той има много дупки в защитата си. Но няма непобедими хора, дори и с голям обхват. Трябва да си търпелив и спокоен. Hendo прави спаринги с момчета със същите размери като Jones, така че Dan ще свикне. Важно е да не пресилваме нещата и да не избързваме. Трябва добре да планираме играта си в Октагона, да упражним натиск, но не и да се впускаме в бързи атаки. Трябва да направим Октагона малък, да не оставим място на Jones да избяга. Трябва да използваме много комбинации, удари с крака, движения на главата и да работим върху всичко това."

Увереността за победа при Dan Henderson от страна на неговия треньор по бокс, Gustavo Pugliesi, е голяма. Той смята че "Hendo" ще сложи ръце върху шампиона и титлата, когато двамата се срещнат в UFC 151 на 1-ви септември.

"Bones", който ще защитава титлата си за 4-ти път за 12 месеца, определено ще има някои затруднения с ветерана. Двубоят на Hendo ще е третият му опит да се добере до златото в UFC. Бившия шампион от PRIDE в полу-средната и средната категория не успя да победи Quinton Jackson в UFC 75, а след това загуби и срещу Anderson Silva шест месеца по-късно.

В предстоящия двубой ще видим срещата между младостта и опита. Jones най-вероятно ще бъде мишена за силната деснячка на бившия олимпиец, която вече взе за свои жертви Fedor Emelianenko, Rafael Cavalcante, Michael Bisping и Wanderlei Silva. Jones, който наскоро записа победи над Lyoto Machida и Rashad Evans, вече доказа че може да поема удари, но ще успее ли да поеме и "H-Bomb"?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес