Зареждане

Dan Henderson: Ще се бия още 2-3 години

Dan Henderson: Ще се бия още 2-3 години
Публикувано на: Март 23, 2012 в 15:00 ч

"Имам още три двубоя по договор, вероятно ще подпиша пак след това. Така че ще се бия две или три години. Определено няма да съм толкова възрастен като Randy Couture, когато се пенсионирам. Промених тренировките си, вече съм по-умен там. По-умно подбирам позициите и техниките си. Знам какво работи и какво не. Все още се уча от момчетата в залата. Предполагам другите губят мотивация, но аз знам че моето време е ограничено и искам да направя максималното."

С една от най-историческите и уважавани кариери в смесените бойни изкуства (MMA) зад гърба си, Dan Henderson не бърза да окачи ръкавиците на стената. Поне така твърди 41-годишния боец. "Hendo" се състезава в ММА над 15 години и е част от най-значимите двубои в историята, като тези с Quinton Jackson, Fedor Emelianenko, Wanderlei Silva и разбира се епичния му сблъсък с Maruicio Rua в UFC 139 през номеври.

По този път Henderson взе титлите в полу-средната и средната категория на Pride FC, както и титлата в полу-тежката категория на Strikeforce. Той има спечелен и турнир на UFC 17 през 1998-ма година в средната категория, а освен това е и бивш олимпийски борец, който сега иска да вземе и титла в UFC.

И тук идва въпроса за вас, бойци - наследството на "Hendo" ще бъде ли непълно, ако в него липсва злато от UFC или той вече е направил достатъчно за да влезе в историята на MMA?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес