Зареждане

Dan Henderson отговори на критиците преди двубоя с Bisping

Dan Henderson отговори на критиците преди двубоя с Bisping
Публикувано на: Октомври 6, 2016 в 13:58 ч
 
Когато ММА легендата Dan Henderson получи възможността да се изправи срещу Michael Bisping за титлата в средна категория на UFC, повечето бойци от дивизията изразиха несъгласието си с това.


А доводи за това не липсваха. Henderson бе едва под №13 в ранкинга на UFC, като имаше не малко бойци, които бяха в по-предна позиция от него за получаване на шанс да се бият за титлата.

Говорейки именно за това недоволство по негов адрес, “Hendo” заяви следното:

“Напълно разбирам техните доводи. Ако аз бях на тяхно място, сигурно щях да се чувствам по подобен начин. Това обаче не е напълно нормална ситуация. Аз съм човекът, който е в този бизнес от дълго време и който е постигнал не малко. Побеждавал съм Bisping по начин, по-лош от всеки друг път, когато му се е случвало, като мисля, че феновете искаха отново да ни видят един срещу друг. Могат да съберат парчетата от Bisping, когато приключа с него.”

Dan Henderson е бивш шампион във веригите Strikeforce и PRIDE, но той все още няма спечелена титла от UFC в своята кариера. Сега обаче пред него се отваря подобна възможност, като “Hendo” е решен да се възползва.

“Това определено е моя цел, като трябваше да получа тази възможност още срещу Jon Jones, но тогава се контузих, а след това не ми беше лесно да се завърна. Благодарен съм да бъда в тази позиция и че Dana White отговори на желанието на феновете.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес