Зареждане

Dan Hardy планира завръщане в UFC срещу топ бойците в леката категория

Dan Hardy планира завръщане в UFC срещу топ бойците в леката категория
Публикувано на: Юни 18, 2015 в 14:40 ч

Боецът в полусредната категория на UFC, Dan Hardy отсъства от Октагона от дълго време, но завръщането му може да се състои скоро.
 
"Планът ми е да се подготвя до края на годината, но искам да мина през пълен тренировъчен лагер, така че да знам, че съм в добро състояние и да покажа на докторите, че мога да се бия. Все още имам планове за няколко двубоя, но ще се възползвам от времето.

Има много добри бойци, особено в момента, които залагат на страйкинга. Трудно ми е да се избера някого. Срещу кого бих се изправил? Ами това са хората, които уважавам и срещу които ще стане добър двубой, добро предизвикателство. Очевидно Donald Cerrone е много активен в момента и изглежда много добре, той е добър кикбоксьор, има и игра на земя, ще бъде страхотен тест за мен. KJ Noons е бивш професионален боксьор и се счита за добър страйкър, затова ще бъде интересно да се бия с него. Diego Sanchez е контузен в момента, но знам, че можем да направим много атрактивна среща с него. Той ме беше предизвикал преди време."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес