Зареждане

Cyborg: Не ми трябват стероиди за да побеждавам

Cyborg: Не ми трябват стероиди за да побеждавам
Публикувано на: Януари 11, 2012 в 00:08 ч

След като състезателката от Strikeforce и вече бивша шампионка Cristiane Cyborg Santos даде положителен допинг тест след двубоя и с Hiroko Yamanaka миналия декември, тя излезе с официално изявление.

"Бих искала да се извиня на Strikeforce, Zuffa, Hiroko Yamanaka и всички мои фенове заради проваления допинг тест.

Аз съм отговорна за всичко, което слагам в тялото си и няма оправдание за мен, че има забранени субстанции в системата ми. Не подкрепям употребата на забранени медикаменти и приемам даденото ми наказание от атлетическата комисия и Strikeforce.

По време на подготовката ми за последния ми двубой имах малко проблеми със свалянето на тегло и използвах добавка, за която ме увериха, че е сигурна и не е забранена при състезания. Никога не съм имала намерение да получавам несправедливо предимство пред Hiroko, да подведа Strikeforce, комисията и моите фенове. Тренирах по-силно от всеки друг MMA боец и не са ми нужни стимуланти за да побеждавам в клетката, като съм доказвала това многократно. Грешката ми беше, че не проверих дали медикамента, който използвах е забранен и не говорих със своя доктор. За съжаление в момента страдам от последствията, но трябва да взема отговорност за своите действия.

Ще направя всичко за да покажа на моите фенове, че все още мога да се състезавам на професионално ниво без да използвам забранени субстанции и моля Бог да прости грешката ми."

christiane cyborg santos strikeforce

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес