Зареждане

Cung Le за нокаута над Franklin: Този удар попадна на късмет

Cung Le за нокаута над Franklin: Този удар попадна на късмет
Публикувано на: Ноември 11, 2012 в 14:45 ч

Cung Le шокира света, след като показа че му е необходим само един удар за да свали бившия шампион в средната категория на UFC, Rich Franklin в UFC on Fuel TV 6.
 
"Възхитен съм. Това е като мечта. Чувствам се като на сън в момента. Благодаря на Господ. Усетих как Franklin засича ударите ми, затова го изчаках да контраатакува и тогава нанесох удара с дясната си ръка и на късмет той попадна добре... Това беше на късмет. Искам да благодаря на треньора си Scott, който беше три месеца далеч от семейството си и децата си и трябваше да се занимава с мен и моите деца, защото те са диви. Радвам се да съм в Китай, в първото за UFC издание тук. Благодаря на Dana и Lorenzo за доверите да бъда главна среща на състезанието и на Joe Silva за това, че направи двубоя. Искам да благодаря на всички, които дойдоха.

Обичам смесените бойни изкуства. Обичам да се състезавам. Ако мога да го правя докато съм жив, ще го правя. Но знам, че часовникът върви, така че правя възможно най-доброто. Определено искам да си взема малко почивка преди да започна да тренирам отново и да оставя тялото си да се възстнови."

Какво според вас трябва да е следващото предизвикателство на 40-годишния боец?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес