Най-големият сайт за бойни спортове

       

Cris Cyborg предизвика красавица, която не е влизала в Октагона от осем години

Cris Cyborg предизвика красавица, която не е влизала в Октагона от осем години
Публикувано на: Август 12, 2017 в 10:30 ч
 
Шампионката на UFC в категория перо при жените Cristiane "Cyborg" Justino предизвика една красавица, която не се е била от осем години.
 
В сряда, "Cyborg" се обърна към социалните мрежи, за да предизвика ММА пионерката Gina Carano.
 
След като видя, че бившия дългогодишен шампион на UFC в полусредна категория Georges St-Pierre подписа своя договор за завръщане в UFC, "Cyborg" смята, че завръщането на Carano в спорта ще бъде толкова голямо, колкото и това на St-Pierre.
 
"Ако Gina Carano се върне, това ще е голям момент за спорта! Ако Carano иска да се бие на 70 килограма, ще направя тази супербитка реванш в лека категория", заяви Justino в Twitter.
 
 
В последния ММА мач на Carano, през 2009-та година, тя се изправи именно срещу "Cyborg" за така наречената "встъпителна титла" на Strikeforce в категория перо. Justino спечели битката с ТКО в последните секунди на първия рунд.
 
В последната битка на Justino пък, тя спечели вакантната титла на UFC в категория перо при жените, след като победи Tonya Evinger с TKO в третия рунд на UFC 214. Откакто спечели титлата, Justino предизвика вече Carano и бившата шампионка на UFC в категория петел при жените Holly Holm.
 

Свързани Новини

Cris Cyborg иска кеч среща с Ronda Rousey

Cris Cyborg иска кеч среща с Ronda Rousey
По всичко личи, че срещата между Cris Cyborg и Ronda Rousey в Октагона така и няма да се състои.
Новини » декември 13, 2017 (4)
цялата новина

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm
Обикновено Jackson-Winkeljohn са тези, които инфилтрират шпиони в отборите на противниците си, но този път нещата не стоят точно така.
Новини » декември 7, 2017 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook