Зареждане

Cris Cyborg предизвика Holly Holm за битка в UFC 219

Cris Cyborg предизвика Holly Holm за битка в UFC 219
Публикувано на: Август 9, 2017 в 09:30 ч
 
Cris Cyborg най-накрая усети вкуса на титлата на UFC, след като победи Tonya Evinger в UFC 214 на 29-ти юли 2017г. в Анахайм, Калифорния.
 
Сега, страховитата бразилка вече търси противник за първата си защита, а в съзнанието й вече има конкретен такъв. Cyborg се обърна към Instagram, за да предизвика бившата шампионка в категория "петел" Holly Holm за битка в UFC 219, която ще се състои на 30 декември 2017г. в Лас Вегас, Невада.
 
"Току-що се обадих на своя мениджър и му казах, че искам да се бия с Holly Holm на UFC 219 в Лас Вегас. Ако искате да видите тази битка, сега е времето, в което трябва да изпратие съобщенията си към UFC и Dana White", се казва в публикацията на Cyborg.
 
Holm наскоро се завърна на страната на победителите, след като нокаутира Bethe Correia на UFC Fight Night 111 преди няколко месеца, като с това сложи край на ужасната си серия от три поредни загуби, в която тя загуби битката за титлата в категория "перо" срещу Germaine de Randamie.
 
От лагера на Holm вече лобираха за битка за титлата в категория петел или категория перо след победата над "Pitbull". И тъй като Cyborg е готова и има желание, логично е организацията да осигури тази среща. В края на краищата, не е като да има много достойни претенденти при 66-килограмовите,  които са нетърпеливи да се изправят срещу настоящия шампион.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес