Зареждане

Chris Leben смята да пречупи Uriah Hall

Chris Leben смята да пречупи Uriah Hall
Публикувано на: Декември 5, 2013 в 17:02 ч

Ветеранът в средната категория на UFC, Chris Leben сподели настроението си преди двубоя с Uriah Hall в UFC 168 на 28-ми декември, обяснявайки че планира да пречупи майстора на нокаутите, за да възобнови успешната си кариера.
 
"След това, което Dana White каза за него при последния му двубой, Hall определено трябва да запише победа. И двамата сме долу-горе в една и съща ситуация, така че двубоят ще е вълнуващ. Това е от тези двубой, след който победителя остава, а загубилият си тръгва. Мисля, че такава е сделката. А феновете ще са доволни. Hall е атлетичен и атрактивен, но не издържа на напрежение. А аз съм точно обратното. Няма нищо атрактивно в играта ми и не съм от най-атлетичните състезатели. В тази среща всичко ще е основно. Прави удари и основни техники. Това е печелило срещите ми. Ще го притискам и ще го карам да се бие и в даден момент ще го пречупя. Ще го завлека в дълбоки води до там, докъдето той няма да може да си държи главата над водата."

Това наистина може да е последния шанс на двамата бойци да докажат, че мястото им е UFC. Тази среща е 21-вата в кариерата на Leben в Октагона, а победата никога не е била по-важна за него, след като загуби 4 от последните си 5 двубоя. Hall пък загуби със съдийско решение от Kelvin Gastelum и John Howard.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес