Зареждане

Chidi Njokuani се надява на ранен нокаут срещу Koreshkov в Bellator 182

Chidi Njokuani се надява на ранен нокаут срещу Koreshkov в Bellator 182
Публикувано на: Август 25, 2017 в 09:30 ч
 
Тази вечер Bellator 182 ще избухне във Верона, Ню Йорк с участието на бившия шампион в полусредна категория Andrey Koreschkov и Chidi "Bang Bang" Njokuani. Двамата бойци ще влязат в битка, за да определят претендент №1 в категория до 77 килограма.
 
Един от проблемите и за двамата бойци обаче е, че "Red King" Rory MacDonald е човекът около когото се върти всичко в полусредна категория, след успешния му дебют за Bellator по-рано тази година. С други думи, за да се стигне до горния ешелон, Koreshkov и Njokuani ще трябва да представят най-доброто, на което са способни.
 
Добрата новина за Njokuani (17-4, 1 NC) е, че той е в страхотна форма в момента. Njokuani е в серия от девет поредни победи и нокаутира 10 от общо 17-те си съперници, включително и невероятната победа на Bellator 167, завършила за само 21 секунди. Лошата новина за Njokuani e, че Koreshkov (19-2) е също толкова страховит, след като е нокаутирал 10 от 19-те си опоненти, а и малко хора може да са по-гладни от него, тъй като той загуби титлата си в полусредна категория в последната си битка с Douglas Lima.





 
MMAmania наскоро направи интервю с "Bang Bang", в което той коментира предстоящата битка с Koreshkov, както и кариерата си като цяло, така и за амбициите му за титлата.
 
"Тренировките вървят добре. Същите неща, нищо ново. Муай тай, джу-джицу. Искам да кажа, че той е доста добър навсякъде, така че тренирах с момчета с много опит и се борих с такива, които са доста по-високи от мен.", заяви Njokuani.
 
Лесно е да разберем, че Njokuani приема философията "същото нещо, различен противник", но победа над бившия шампион бързо ще го изкачи в класацията.
 
"Сигурен съм, че ако победя със сигурност ще разговарям за битка за титлата. Сигурен съм, че Rory ще получи следващия шанс, а след това ще съм аз. Но знам със сигурност, че няма да могат да отрекат факта, че заслужавам шанс, след като победя Koreshkov."
 
Всеки говори за Rory, което сме сигурни, че и той, и организацията искат. Междувременно Njokuani заяви, че няма нищо против да докарат всички момчета от UFC или навсякъде другаде.
 
"Харесвам момчета с имена. Те не са слабаци, те са легитимни претенденти и като се биете с тях получавате признание за вас, за Bellator и за дивизията. Човече, повече конкуренция? По дяволите. Имам всичко за тях!"


 
За тези, които следят Njoukani по време на цялата му серия от победи, двата нокаута в последните три битки преследваха дълъг период от победи с решение. Njokuani отдава това на новооткрития интензитет в тренировките.
 
"Предполагам, че се дължи на много дисциплина и просто се съсредоточавам върху това, което трябва да правя и се опитвам да не се тревожа за всички глупости около мен. Просто отидох в залата и започнах да давам всичко от себе си, знаейки, че ако се справя добре в кариерата си, наистина мога да променя живота на много хора, които са около мен. Това е най-важно за мен. Не се боря само за себе, боря се за семейството си, приятелите и феновете, които вярват в мен и ми дадоха малкото допълнително побутване, което ми трябваше.", завърши Njokuani.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес