Зареждане

Chael Sonnen иска битка с Fedor Emelianenko и Rory MacDonald

Chael Sonnen иска битка с Fedor Emelianenko и Rory MacDonald
Публикувано на: Юни 26, 2017 в 10:00 ч
 
Chael Sonnen се бори здраво, за да запише победа със съдийско решение, която е първа за него в последните четири години, бонус към триумфа бе и съперника срещу когото я записа - дългогодишния враг Wanderlei Silva. В следствие на доброто представяне на Sonnen се повдигнаха и много въпроси за неговото бъдеще в организацията. Chael даде отговори на някои от тях пред Ariel Helwani за MMA Fighting.
 
Първо, възможност за реванш срещу Wanderlei.
 
"Нека бъдем напълно честни тук, той беше доста време извън спорта. Имах същия опит с Tito [Ortiz]. Толкова много боли такава загуба, просто никога не съм си представял, че ще се случи. Когато се случи си казваш: ">О, Боже, загубих от този човек, той не струва". Е, аз току-що предадох това на Wanderlei. Аз бях най-лошият боец на Bellator, когато се събудих тази сутрин, това падна от плещите ми, сега е той. Предполагам, че ще иска реванш. Разбирам го, това бих направил и аз. Ще му го дам, ще се бия с всичките тези момчета."
 
Предизвикателството към Fedor Emelianenko.
 
"Не ме разбирахте погрешно, просто съм в серия да се разправям с легенди. Тук има толкова много от тях и Fedor е следващият. Вярвам, че такава борба се разглежда, така че най-вероятно ще направим такава битка, нека организираме моята идея."
 
Колкото и луда да звучи евентуална битка между Sonnen и Emelianenko, това не е нищо в сравнение с друго име, на което Chael се е спрял - новопристигналия в Bellator Rory MacDonald.
 
"Знам, че Rory MacDonald и аз ще се срещнем в крайна сметка. Знам, че е странно да предизвиквам човек, който се бие в полусредна категория, но си има история зад това... Rory знае какво се е случило, трябва да се бием, няма друг избор.", завърши Sonnen.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес