Зареждане

Chael Sonnen хвърли нова бомба, този път въвлече Mike Tyson

Chael Sonnen хвърли нова бомба, този път въвлече Mike Tyson
Публикувано на: Юли 2, 2012 в 21:50 ч

"Не искам да бъда защитаван и запомнен като фалшивия шампион Mike Tyson, който беше смятан за най-добрия, макар че не успя да победи нито Evander Holyfield, нито Lennox Lewis. Не искам да бъда избранник. Не е нужно моето име да е в прожекторите. Трябват ми предизвикателства. Едно нещо не ми харесва в този живот и това са побойниците. Много ме закачаха, когато бях малък. От UFC могат да ми дадат който и да е. Ще победя или загубя стойеки там... Ако бях побойник или страхливец, можех да съм непобеден. Бил съм се с първенците в света шест пъти. Бил съм се с 14 бойци от топ 10 и съм победил 12 от тях. Ако искаш лесен път, можеш да го намериш. Така го правят в бокса, който е фалшив спорт, защото държат най-добрите си състезатели далеч един от друг. Аз не съм побойник, който се закача с хората, които знам че мога да победя, както Anderson прави."

Нека караме нещата подред. За да те запомнят като "фалшив шампион" първо трябва да станеш шампион и чак тогава да се притесняваш за това, което хората ще си мислят.

Но това не пречи на Chael Sonnen да нападне Mike Tyson, като заяви че бил пазен по време на неговата доминация в бокса и е фалшив шампион на фалшив спорт.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес