Зареждане

Cain Velasquez към феновете си: Вече ще слушам тялото си

Cain Velasquez към феновете си: Вече ще слушам тялото си
Публикувано на: Март 14, 2017 в 09:27 ч
 
Cain Velasqez потвърди в свое изявление до феновете, че надали скоро ще го видим отново в Октагона.


Бившият шампион в тежка категория се възстановява от последната си операция. В Instagram той обяви, че в момента той “не може да тренира по начина, който знае”.

“До всички мои фенове, зная че в последните два месец бях под радара, но исках да ви дам един бърз ъпдейт.

Както знаете, в началото на януари претърпях операция. Тя бе много успешна, като се надявам проблемът да не се появи отново. Въпреки това, в момента слушам тялото си и съвета на медицинския екип, предпочитайки да го карам по-полека. Все още съм във форма, но да се върна във форма за двубой ще ми отнеме повечко време, тъй като в момента не мога да тренирам по начина, който зная. Трябва да действам умно и не мога да бързам с приемането на нов мач, рискувайки нова контузия. Тялото ми трябва да бъде на 100%.

Не мога да определя кога точно ще бъда готов да се върна, но вие ще бъдете първите, които ще узнаете, когато дойде времето за това.

Нямам търпение да видя следващите мачове в тежка категория, особено тези на UFC 211. Уверен съм, че ще се изправя срещу някого от тази група, защото аз принадлежа там. Не искам нищо повече от това да си върна пояса.”

Отново ще кажа, гледам сериозно на здравето си и на продължителността на кариерата ми. Чета всичките ви съобщения на подкрепа и чувствам, че имам най-лоялните фенове. Именно заради това, не бих предал вашата лоялност или трудно спечелените пари, които инвестирате, за да ме гледате как се бия. Няма да се бия, докато не покажа това, което заслужавате и за което сте платили.”

 

Quick update for all my fans. Thanks again. #SiSePuede

A post shared by Cain Velasquez (@officialcainvelasquez) on

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес