Зареждане

Bruce Buffer:Ronda се отдаде прекалено много на Hollywood

Bruce Buffer:Ronda се отдаде прекалено много на Hollywood
Публикувано на: Ноември 26, 2015 в 08:28 ч

Повечето хора, които наблюдаваха UFC 193 забелязаха две основни неща. Първото: те видяха с очите си на какво е способна в Holly Holm, която добави към колекцията си от боксови титли и шампионския колан в женския ММА.
 
Второ: Всички, които гледаха двубоя между нея и Ronda Rousey бяха единодушни, че Ronda не бе в най-добрата си форма и сякаш не показа това, което всички очакваха да видят от нея.

Имаше слухове преди двубоя, че нещо се случка с психическото и емоционалното състояние на Rousey и някак тренировките й не са на нужното ниво. Трябва да признаем нещо на Holm - тя не просто победи Ronda Rousey, тя я премаза.

Отличната игра в стойка и боксовите умения на Holly противодействаха перфектно на граплинг уменията на Rousey. Holm умело разиграваше Ronda от началото на двубоя и успя да наложи своя стил на игра. Всички, които наблюдаваха този мач видяха, че тя не бе просто по-силна физически, но и психически изглеждаше много по-уверена в себе си.

Holly Holm сякаш изкочи от нищото, появи се, за да победи сочената за най-добрата в света Ronda Rousey и то по начин, който всички дълго ще помним. Когато TMZ се срещна с Bruce Buffer на летището, Buffer посочил, че според него, една от причините за загубата на Ronda е прекалено натоварения й график извън тренировките. Той смята, че тя се отдала прекалено голяма част от времето и усилията си на Hollywood.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес