Зареждане

Brian Stann разкри, че според него той е победил Bisping

Brian Stann разкри, че според него той е победил Bisping
Публикувано на: Септември 27, 2012 в 17:17 ч

Боецът в средната категория на UFC, Brian Stann разкри днес, че според него е направил напълно достатъчно за да победи британецът Michael Bisping в UFC 152. Но не само това... така си е мислил и президента на организацията, Dana White.

"Разочарован съм. Dana дойде при мен след двубоя и ми каза, че си е помислил, че аз съм спечелил двубоя. Разбира се, че ми е кофти, аз бях там и също си мислих, че съм спечелил. Трябва да гледам от аналитична гледна точка. Знаех че ще бъде много оспорвано, но мисля, че аз спечелих двубоя. Мисла, че мога да се бия срещу добри претенденти, не искам да се връщам и да се бия срещу новобранци. Смятам, че ако взема две поредни победи, мога да заслужа двубой, който да значи нещо. Има много такива бойци, които са загубили, но след това са се върнали. Това трябва да направя и аз."

Според мнозина обаче последните два рунда бяха спечелени от Bisping, който показа по-завършена игра, като използваше и събаряния. Stann беше по-едностранчив, като избра да играе предимно в стойка, като за това може би е спечелил само първия рунд, но не повече. Вие съгласни ли сте?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес