Зареждане

Боксьор срещу ММА състезател - брутален край (Видео)

Боксьор срещу ММА състезател - брутален край (Видео)
Публикувано на: Май 29, 2017 в 16:05 ч
 
В този видеоклип ще видим битка между професионален боксьор и професионален MMA състезател. Срещата завършва доста брутално в полза на боксора, което е доста рядко срещано в MMA средите.
 
Боксът може да бъде много ефективен стил по отношение на самозащитата, но в ММА средите чистите боксьори обикновенно не се справят много добре. Това не е така във видеото по-долу, както се вижда боксьорът Mark Potter доминира напълно противника си и успява да го нокаутира сравнително бързо.
 
И двамата бойци са с голи глави и татуировки. Potter е с по-малко мускулна маса и по-малко татуси. Въпреки това не би било трудно да разбереш кой е боксьора, когато действието започне.          
 
 
Като професионален боксьор, Potter имаше респектиращ рекорд от 21 победи и 5 загуби, преди да влезе в MMA средите. Най-голямото име срещу което се е изправял като боксьор е това на Danny Williams. Двубоят бе за титлата в британската тежката категория, но Potter загуби след нокаут.
 
Той също така имаше и доста добър старт в смесените бойни изкуства, както виждаме и в това видео, преди да бъде принуден да се пенсионира след злополука с окото му. Неговата кариера в MMA завърши с 5 победи и 2 загуби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес