Зареждане

BJ Penn се завръща: Искам титлата в категория перо

BJ Penn се завръща: Искам титлата в категория перо
Публикувано на: Януари 20, 2016 в 09:53 ч

Ще се завърне ли BJ Penn с двубой срещу Nik Lentz. Наскоро Lentz написа отворено писмо до "The Prodigy", в което той заявява какви са условията му тази битка да се състои. Ако Penn не ги приеме – двубой просто няма да има.

Penn наскоро даде интервщ пред Ariel Helwani в The MMA Hour, където разкри, че оттеглянето му вече е приключило и смята да се завърне в категория перо заедно с треньора си Greg Jackson.

"Това съм аз, Ariel. Това съм аз. Това е, което умея да правя. Искам да спечеля колана в категорията. Това определено ме мотивира. Вярвам, че с помощта на Greg Jackson мога да го постигна. Другото, в което вярвам е, че ще успея един ден да се оттегля като единственият боец, печелил три титли в три различни дивизии."

Въпреки че мнозина се съмняват вече в способностите на бившия шампион в две категории, според самия него завръщането му е въпрос само на време.

"Готов съм да го направя. Благодаря на Greg Jackson за това, че дойде да поговори с мен и ми вдъхна сили, че мога да го направя.....разбира се, като всеки човек и аз винаги съм вярвал в себе си, в това, че съм най-добрия и че отново мога да бъда шампион. Но от време на време имам нужда да чуя и мнението и на някой друг.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес