Зареждане

'Bigfoot' се радва на фенове и хонорар от 200 000 в Русия

'Bigfoot' се радва на фенове и хонорар от 200 000 в Русия
Публикувано на: Януари 13, 2017 в 10:03 ч
 
Макар и кариерата на Antonio “Bigfoot” Silva да върви стремглаво надолу, що се отнася до неговите резултати, бразилецът се радва на добри времена и солидни чекове в Русия.


След като Silva бе освободен от UFC с актив от 1 победа и 6 загуби в последните си срещи, гигантът подписа договор с руската компания Titov Boxing Promotion. Той дори вече записа дебюта си на руска земя, губейки от Ivan Shtyrkov. Но срещу чек от 200 000 долара, Silva вероятно ще преглътне загубата.

Ето и какво обясни неговият мениджър Alex Davis:

“Мисля, че открихме нова реалност зa “Bigfoot”. Те се отнасят изключително с него, всичко е перфектно. Нямаме никакви оплаквания, освен за начина, по който бе отсъден победител от срещата”.

Особено скандален момент в двубоя бе този, когато протекторът за уста на Shtyrkov падна, а реферът му даде около пет минути, за да се възстанови от получения удар.

“Единствено не му дадоха кислород”, негодува Davis, добавяйки: “Дадоха му пет минути, за да се възстанови, което е грешно. Но там няма атлетическа комисия, всички рефери са руснаци. Ако се биеш в Русия, трябва да завършиш мача”.

Мениджърът все пак остава оптимист за бъдещето на “Bigfoot” в Русия:

“Всички в Русия помнят “Bigfoot” от мача му с Fedor Emelianenko. Той има много фенове в Русия, като дори не предполагахме за това. Дори в този мач да отсъдиха победата на руския боец, феновете освиркваха. Той е истински герой там, като за него това е ново начало на кариерата. Той ще се бие отново и ще направи добри пари. В Русия плащат по-добре, отколкото на другите пазари”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес