Зареждане

Benson Henderson очаква Gilbert Melendez да бъде като огнена топка

Benson Henderson очаква Gilbert Melendez да бъде като огнена топка
Публикувано на: Януари 18, 2013 в 20:00 ч

Шампионът в леката категория на UFC, Benson Henderson, сподели впечатленията си преди предстоящия двубой в UFC on FOX 7 срещу шампиона от Strikeforce, Gilbert Melendez. Двамата трябва да се срещнат на 20-ти април в Сан Хосе, Калифорния.
 
"Повече от развълнуван съм за предстоящия ми двубой срещу Gilbert Melendez. За мен е чест да се бия срещу него за UFC и FOX. Феновете могат да очакват много и от двама ни, защото имаме агресивен стил. Ще бъде забавен двубой.

Gilbert Melendez е един от най-коравите бойци на планетата. Казвал съм винаги, че искам да се бия срещу най-добрите. Не ме интересува в каква последователлност, но искам да се бия участвам в най-големите двубои. Той е бил шампион на Strikeforce в леката категория и ще е гладен за шампионския двубой в UFC.

Gilibert Melendez тренира с Nate Diaz, така че съм сигурен, че ще си споделят стратегии в техния лагер относно последния ми двубой. Мен обаче това не ме интересува. Аз имам свой игрови пан и зависи от мен дали ще успя да го изпълня. Не мога да се притеснявам за това, какъв план ще имат те, а се фокусирам върху моя план."

Henderson за последно се би в UFC on FOX 5, където победи съотборника на Melendez, Nate Diaz със съдийско решение. Преди това той записа две поредни победи над Frankie Edgar, от които спечели титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес